Skrapkortens Historiaten

 

Skrapkort, också kallade skraplotter och skrapspel, är en ny tilldragelse inom online spel. Medans lotter har varit framträdande världen över sedan långt tillbaka, uppfanns skrapkortet på 70-talet av ett flertal Amerikanska vetenskapsmän. Detta ledde till ett revolutionärt koncept: Skraplotter med omedelbar tillfredsställelse.

En av de första Skraplotterna, ”The instant game” - Ögonblickspelet, lanserades av Massachusetts statliga lotteri i mitten av 70-talet. Många nationella och statliga lotterier började genast erbjuda skraplottspel . En vändpunkt då skrapkort blev väldigt populära, var när AstroMed Inc, ett Amerikanskt företag baserat i Road Island, fick patent på Skrapkort, år 1987.

Skrapkort har används till olika skäl, inklusive välgörenhetsorganisationer, federala sammanslutningar, och som ett medel för reklam. Eftersom skrapkort associeras med dessa aktiviteter, lockar dem en bred publik världen över.

På vägen in till 2000 – talet har det traditionella skrapkortet blivit en del av de förflutna. Ett online skrapkort/online skrapspel ger omedelbar vinst och pengar på ett mer spännande och underhållande sätt än ett traditionellt lotto eller Tombola.

I november 2005 lanserade PrimeScratchCards sin första websida, engagerad till endast online skraplotter. PrimeScratchCards demonstrerar en evolution av skrapkort från enkla skraplotter till ett interaktivt online skrapkortspel. Spelets roliga och interaktiva finesser, sin enkelhet och säkerhet, har gett bidrag till PrimeScratchCardss populäritet som ledaren inom online skrapkort. PrimeScratchCards erbjuder sina besökare ett brett urval av spel, som Enarmade Banditer, Poker King, Fiskning, Hästlopp, Shopping, och Bingo.

 

Special offer

Latest Winners

Paola B.IT3,180€
Jukka H.FI3,350€
Mira H.FI4,253€
Erik H.NL4,860€
Joseph P.FR5,000€
JACKIE M.FR5,000€
Henna H.FI6,468€
Xu C.NL7,513€
Marko R.FI24,675€
Lisa C.AU63,900$